rosa tisdagstankar


Nyss hemkommen från en löptur. Förbättrade tiden avsevärt sen sist!  :-)  Vet dock inte vart min motivation o glädje till att träna har tagit vägen. Det här var första träningspasset på typ 10 dagar...inte ok! Vill egentligen gymma, men har inte råd att köpa ett träningskort just nu. Måste prioritera andra saker för tillfället. Någon som vill skänka 2600kr till mig?  *ler snällt*

Idag hade jag min nya sjal på mig.  *stolt*  Köpte den av chefen på jobbet igår. Hennes son har nämligen köpt ett gäng sjalar i Afghanistan där han är stationerad. Han är dock hemma för tillfället o hade då dessa med sig för att sälja i Sverige. Pengarna går sedan till ett skyddat kvinnoboende i Afghanistan.  (tro mig, de behöver pengarna)  Så jag köpte en för en god sak. Dessutom var de jättefina!  :-)

Glöm heller inte det Rosa Bandet denna månad! Skänk en slant genom att köpa bandet o stödja bröstcancerforskningen. Jag själv bär ett med stolthet! Speciellt efter förra året då jag fick besöka sjukhus pga knölar i brösten.