i väntans tider...

18:11
31/08 2011
? 0Packat färdigt för resan till Karlstad - Munkfors - Filipstad i morgon. Oxhälja here I come!  ;o)  Fetat mig ner i soffan o tittar på gamla repriser som går på tvn. Väntar oooooerhört  mycket till klockan blir 22.00, då True Blood börjar igen! Jag har ju faktiskt varit så duktig o inte laddat hem säsong 3, så fatta att jag har väntat! Väntar på älskling oxå.  ♥  Borde vara hemma nu...  =o/  Helt otroligt hur man kan bli så fäst vid någon. Förut hade jag inga problem alls att sova själv, men nu tycker jag det är jätteobehagligt. Skrämmer upp mig själv när jag väl ska försöka sova. Inte helt bra.


don't like

19:03
30/08 2011
? 2

Tittar på Vänner. Försöker boka biljetter via SJ så jag tar mig till Värmland på torsdag. Men hemsidan vill inte samarbeta.  *arg*  Nyss fått i mig lite mat (och cheesecake). Saknar mitt hjärta!  ♥  Ska mysa ner mig i soffan innan sängen kallar. Sista heldagen på jobbet i morgon, halvdag på torsdag o sen helg!  =o)  Vad gör ni?


kräftskiva + uppsala

19:24
29/08 2011
? 0

Helgen är över o så oxå måndagen. Mamma, Jerry, William o Elin kom hit i fredags. Vi hade kräftskiva med mycket god mat o dricka!  =o)  Satt ute hela kvällen eftersom det var så härligt varmt väder. På lördan åkte jag, mamma, Elin o William in till Uppsala o spenderade dagen där. Kvällen bjöd sedan på grillat o film. Somnade dock jättetidigt i hann bara se typ halva filmen.  =op  Igår fick jag o Fredrik vara hundvakt då mamma o Jerry åkte till Åland med Eckerölinjen. En lugn dag som va över på ett kick!Varit jättetrött idag o ska försöka komma i säng i tid. I morgon ska jag dock åka med bussen en timme senare till jobbet, då jag ska på utbildning. Så liiite sovmorgon får jag allt.  ;o)


måndagstur i solen!

18:58
29/08 2011
? 0

Varit ute o sprungit. Skönt, men är mycket trött i benen.  *pust*  Tvn resten av kvällen!  ;o)


västerbottenpaj

20:39
25/08 2011
? 0


Så blev den! Hoppas den smakar oxå! ;o)

Huvudvärken har tagit ut sin rätt. Jag har bakat/lagat en massa inför morgondagen. Ätit mat, städat o tagit hand om tvätten. Gissa om jag är värd att stupa i sängen nu! Borde egentligen ge mig ut på en löptur, har nämligen syndat ordentligt med maten idag.  =o/  En kexchoklad till lunch, pizza till middag o lite småkakor till kaffet.  *slå på fingrarna*  Nej, får ta igen det på söndag med en tur då ist! (orkar ändå inte p.g.a. huvudvärken)  Nu blire soffläge ett tag innan jag byter ut soffan mot sängen!  *natti*


hemmafru?

17:08
25/08 2011
? 0

Dags att ställa sig i köket igen! Idag ska det lagas cheesecake o Västerbottenpaj.  =o)  Trots migrän! Usch, har haft ont i huvudet hela dagen o vill egentligen inget annat än att gå o lägga mig. Men det får vänta. Bäst för er (William, Elin, mamma, Jerry o Fredrik) att ni älskar kakan o pajen i morgon!  ;o)


resultatet

20:59
24/08 2011
? 1


Bakat knäckebröd! Jättegoda blev dom, om jag får säga det själv.  ;o)  Tänkte bjuda på dem på fredag då mamma, Jerry, William o Elin kommer o hälsar på. Kräftskiva blir!


right now...

19:04
24/08 2011
? 6


jag längtar faktiskt efter hösten lite grann

20:20
23/08 2011
? 0


Zzzz...

18:34
22/08 2011
? 0

Då var det måndag igen. Men den är redan snart över. Har jobbat, varit ute o sprungit o nu fått mig mat i magen. Är verkligen jättetrött! Måste vara vädret som är boven till detta. Har regnat hela dagen.  =o(  Ska sova lite framför tvn innan jag kryper upp till sängen.  ;o)


skogstur

19:21
21/08 2011
? 0

Är ganska trött faktiskt... Har vandrat i typ 3 timmar. Efter det väntade Ikea. Hem o äta mat! Och sen städa efter helgen.  =op  Nu har jag äntligen satt mig i soffan o myser framför tvn. Det är jag värd!  ;o)


upp o vandra!

07:52
21/08 2011
? 0

Mitt i frukosten! Ska efter den o nyheterna åka mot Uppsala o gå en vandringsled där. Är fortfarande lite ruggigt ute, men det syns på himlen att det ska bli en solig o fin dag.  =o)  Efter vandringsturen svänger vi nog in på Ikea. Hoppas hinna hem till att kunna tvätta. Och sen ska vi baka också innan natten faller på.  =op  Stora planer people, stora planer...  ;o)

Åt taos o såg på Scream 4 igår. Den va inge bra. Så jag rekommenderar den inte till er som gillar skräckfilmer...för den va inge läskig.  =opbara så ni vet...

18:52
20/08 2011
? 0

Har varit ganska effektiv idag om jag får säga det själv. Städade hela lägenheten alldeles själv på mindre än en timme!  =o)  En snabbdusch på det så var mina sysslor för dagen gjorda! Är så glad att kunna ta en snabbdusch igen. Vår dusch har ju inte haft något tryck alls o det tog typ en halvtimme bara att skölja ur schampot.  =o/  Men nu har vi fått en ny blandare (eller vad det heter) o det blev nästan en helt ny dusch!  *gilla*

Sitter för tillfället o väntar på att Fredrik ska komma hem med lite mat. Det ska lagas Tacos!  =o)  Sen blire lite The Hills o Gäster med gester ikväll tror jag minsann!  ;o)


så sant som det är sagt(?)

09:45
20/08 2011
? 0

Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest;
"Människan. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt."


lördagsmorgon

09:22
20/08 2011
? 0


En regnig lördag som denna startades med frukost i soffan till Nyhetsmorgon. Kommer nog bli lite städande o ev. en tur till Ikea idag. Får passa på när vädret är som det är.  ;o)  Fast jag klagar inte, tycker det är lite mysigt.  =o)


RSS 2.0