valborg.

Har planterat fina blommor idag!  *nöjd*


Grejjat i trädgården, tvättat o hunnit med en promenad till centrum. För att köpa glass. Tvättade räcket till trappen, vilken var mycket skitig(!) Före o efter bild nedan. Iaf detta är vår dag än så länge.  ;o)  Ikväll blire lax, sill o potatis. Eldbrasa någonstans i närheten. I övrigt ganska lugnt.  =o)


Ok, det är fortfarande slitet. Men ändå renare än förut.  ;o)

blah blah blah

Vaknade vid 06.30 med huvudvärk. Fattar inte varför jag varje helg vaknar med huvudvärk? Och nej, jag är inte bakis. Kan vakna o ha ont i huvudet utan att ha druckit en minsta droppe kvällen innan. Undrar jag om det är p.g.a. att jag gnisslar tänder på nätterna(?) Å andra sidan har jag sällan huvudvärk på veckodagarna.  =o/  Kanske ska fortsätta gå upp vid 04.50 även på helgerna.  ;o)

Iaf, vaken o fått i mig frukost!  =o)  Solen skiner o dagen verkar börja bra. Låg o drog mig i sängen o kollade lite på tv, har ju äntligen fått kanaler på den nu.  *yeey*  Snart har vi tid i tvättstugan, sen kan det nog bli en promenad.  =o)


Igår: grillad kobra o en stor stark. Det stavas fredagsmys!


bröllopsyra i england


Jahaja minsann. Då var han gift. William, som var tänkt till min äkta make sedan jag var liten.  =op  Med Kate, en riktigt vacker kvinna. Mhm....hann aldrig med min resa till England innan bröllopets tidpunkt så jag får väl skylla mig själv. Dessutom har jag ju faktiskt Fredrik nu, så jag klarar mig nog. Kanske. William, du är förlåten. Förlåten för att du inte väntade på mig.  =op

Nej...jag kanske gillade var kär i honom när jag var liten. Men det förändras...han har blivit allt för lik sin far. Och Charles är inte snygg.  =op  Snyggast i världen är ju faktiskt min egen prins!  =o)


Visa fler inlägg