det blir inte alltid som man har tänkt...

Blev ingen promenad. Heller ingen fönstershopping. Istället blev det bilen in till centrum o shopping på riktigt.  =op  Skulle ju egentligen inte handla nåt, för jag har inte råd...men hittade en billig top på JC o en lika billig på Monki, så jag kunde inte låta bli. Behövde piggas upp med lite sommarkläder i detta regnväder som vi har haft idag.  =o/  Blev dessutom en fika tillsammans med Magda. Kladdkaka + grädde.  *mums*  Blir till att träna dubbelt i morgon...  =o/  Träffade på Mentor oxå, han jobbar ju på det café vi va till. Kul att se honom, va ett bra tag sedan...men han är sig lik.  ;o)

I morgon är det skärtorsdag o då går jag halvdag i skolan, sen har jag påsklov. Typ. Är ledig t.o.m. tisdag iaf. Ser ut som det kan bli en tur till Munkfors på måndag, lite påskmat  magen.  ;o)


godsaker? ja, tack!

Efter att ha pluggat hela dagen tycker jag att jag är värd lite godsaker. Ska möta upp Magda o promenera in till stan. Fönstershoppa, fika o bara vara allmänt snygga.  ;o)  Mycket trevligt tycker jag!  =o)

Har inte bara pluggat idag, utan även hunnit med att deklarera oxå.  *duktigt*  Sååå gött att få tillbaka på skatten, det behöver jag verkligen för att klara av sommaren...(!)

Nej, dags att göra sig klar!  =o)


game over.

Då va hockeysäsongen slut för denna gång.  =o(  Nog med kommentarer...
Sitter o äter frukost. Ska åka o träna om ett tag, sen blire plugg resten av dagen. Kanske kan hinna träffa Camilla, Magda eller Helen en sväng(?)  =o)


bild från google.se

Visa fler inlägg