trött i ögat = filmmys i soffan

Har fått i mig lite mat. Skjutsat hem Fredrik. Nu blire nog en film.  =o)  Är det söndag så är det o lite trött är jag allt. Hade iaf jättekul igår! Bara tjejer på en förfest kan inte bli annat än roligt!  ;o)  Mycket folk ute dessutom.


ja må hon leva, ja må hon leva...

Då var det snart dags för kalas. Annika fyller år, så det blir lite festligheter hos henne. Ska bli kul! Utgång på Tempel blire väl oxå, om jag känner oss rätt!  =op  Hörs i morgon! Puss!


starboys

Först o främst; eehh, what??!


Lyckad kväll igår! Men jag va bra trött redan vid klockan 22.00...  =op  Kanske för att man startade med ett glas vin redan vid 16.00-tiden.  ;o)

Jag o Johanna gick ner till Blue Moon o mötte upp de andra i klassen. Tur att vi va där så tidigt för det va redan kö när vi kom. Lyckades ändå få ett bord längst fram.  =o)  Åt mat o tjattrade, som vanligt. Sen började StarBoys spela runt 18.30. De är ju bara så bra! Roliga! Skrattade så jag hade ont i käkarna.  =op  Riktigt bra show! Riktigt bra kväll!  =o)

På vägen hem svängde jag av mot Magda. Stannade kvar o va allmänt social i några timmar.  ;o)  Va väldigt trött som sagt, så vid tolvslaget gick jag hemmåt. Somnade ganska direkt när jag lade huvudet på kudden...Liknande inlägg