trött.

21:17
31/08 2010
? 0

Blir inte så mycket mer bloggande än det här. Varit på praktik under dagen, sen direkt till gymmet, vidare hem för att fixa mat o sen halvsova i soffan. Intressant huh!?  =op  Nej, ska skärpa mig. Men det blir i morgon. Nu väntar sängen!  =o)


tränat!

19:28
30/08 2010
? 1

Fröken Tanneståhl är lite trött i ögat. Har varit en jättebra dag på LIA:n, men mycket att ta in sådär första dan. Trevligt folk iaf o man fick vara med direkt. Vet att jag kommer få ta del av så mycket information o få vara med på en massa möten m.m. Perfekt praktikplats!  =o)

Nyss kommit hem från gymmet. Körde ben o mage idag, vilket var jättegött! Sen fick Carolina springa hem medan Fredrik tog bilen. Snällt det!  =op  Nej, men det va bara skönt att få röra på benen.  =o)  Blir nog fler gånger, är ju inte så långt att springa hem heller för den delen.  ;o)


lia.

06:15
30/08 2010
? 0

Va länge sedan jag va uppe såhär tidigt.  *gäsp*  Dags att bege sig till LIA:n. Första dagen idag.  =o)  Är lite nervös...hoppas man kommer trivas...  =o/


söndag = vilodag

15:56
29/08 2010
? 0

Har varit så gött att inte göra nånting idag. Allra helst skulle jag bara vilja sätta mig i soffan o sitta kvar där resten av kvällen. Det är ju trots allt söndag.  ;o)

Fått upp lite tavlor idag. Lovar att lägga ut bilder på lägenheten, men i ett senare skede. Har fortfarande inga gardiner, lite tomma väggar här o där o det är dåligt med blommor i fönstren.  =op  Men det kommer, jag lovar!  ;o)


grattis michael!

10:12
29/08 2010
? 0


Michael Jackson
skulle ha blivit 52 år gammal idag.  *grattis*


dan före dopparedan

09:39
29/08 2010
? 6

Söndag idag.  =o)  Ska njuta ordentligt av den sista lediga dagen innan praktiken startar. I morgon ringer väckarklockan 05.30 o jag ska bege mig till Uppsala. Ser fram emot det dock. Ska bli kul faktiskt!  =o)  Dagen har inte så mycket att bjuda på, fixa lite här hemma...möjligtvis gymmet...i övrigt bara må gött!  ;o)


uteplatsen

21:22
28/08 2010
? 4

Idag har vi fixat här hemma på uteplatsen. Såg riktigt hemskt ut förut, skitigt o äckligt. Tvättat o städat o det ser mycket, mycket bättre ut!  =o)  Va o köpte lite blommor förut, så det syns att det bor nån här oxå.  ;o)  Lite kvar att fixa, men det tar vi i morgon.  ;o)

Före:


Efter:


Idag:


barnsligt

19:32
28/08 2010
? 5

Det finns en anledning till varför jag vill godkänna kommentarer innan de publiceras.


grown ups

10:03
28/08 2010
? 4

God morgon! Dagen har börjat med lite frukost i soffan o en varsin dator i knät.  =op  Ska snart börja fixa lite på utsidan, staketet behöver rustas upp.

Gårdagen betydde mys framför tv.n med pizza, godis o Doobidoo.  ;o)  Men efter det programmet var det fruktansvärt dåligt på tv.n. Katastrof för att va fredagskväll tycker jag...  =o(  Ikväll hoppas jag dock på film! Grown Ups ligger redo.  ;o)


städtant?

13:03
27/08 2010
? 0

Drog runt med dammtrasan förut, lite snabbt. Motivationen till at städa försvann lika fort som den kom.  =op  Dags att springa till centrum för ett kort ärende, sen maaat!  =o)


snyggast!

09:08
27/08 2010
? 2


helg.

08:25
27/08 2010
? 0

God morgon! Nyttig frukost idag. Fil med en massa nötter o frukt.  *gilla*

I övrigt ska här städas idag!  =op  Kommer lite bilder på hur lägenheten ser ut i detta nu oxå tänkte jag.  ;o)  Så ni får se hur vi bor. Det är efterfrågat nämligen.  ;o)  Men det senare. Nu är det frukost framför tv:n o Vakna med the Voice som gäller-  =o)


fjärilar i magen

15:30
26/08 2010
? 0

Usch, nu blev jag nervös. Fick just ett samtal som gör att jag varken vet ut eller in.  ;o)  När man minst anar det!  =op

Väntar in älskling innan möte på banken o gymmet väntar!


fönstershopping, i told u so...!

14:02
26/08 2010
? 0

Hemma igen o skåpluckorna är på plats. Hade velat ha vita, nu fick vi ek. Men, men...inte så mycket at göra åt. Bättre än ingenting iaf.  ;o)  Ska snart ta tag i disk o tvätt.  *suck*  Men behöver få lite mat i magen oxå känner jag.

Blev inte mycket till shopping i stan. Tre linnen som jag betalade 48:- för tillsammans.  =oD  Två pack linnen för 99:- o ett annat för 49:-. Med en rabattkupong på 100:- blidde det inte mer än 48:- i slutändan. Det gillar vi!  ;o)  Utöver detta blev det lite mat, som ska räcka i helgen. Myshelg denna helg ser ni!  ;o)  Äntligen en helg då vi inte behöver tänka på att packa, åka runt i bilen, hälsa på alla m.m. Det kommer bara va en lugn o harmonisk helg tillsammans med varandra.  =o)

Passade dock på att sniffa lite på parfymer när jag va in på Åhléns.  ;o)  Jag saknar min parfym!! Diamonds. När jag får lön nästa gång (nångång i framtiden) är parfymen det första jag ska köpa! Saknar den. Luktar så gott!  =o)

bild från google.se


shoppingtajm

07:47
26/08 2010
? 0

Tidiga morgon.  *gäsp*  Kommer bli jobbigt att gå upp vid 05.30 nästa vecka, har ju sovit till iaf 08.00 på mornarna annars. Men då börjar praktiken o den ska jag göra i Uppsala, så det är ju ändå en pendeltid på ca 50-60 minuter. Men det ska bli kul! Få lite struktur i vardagen o platsen där jag ska va verkar jättebra o personalen trevlig.  =o)

Nu sitter ja i soffan o har fått i mig lite frukost. Väntar på hantverkaren som kommer med våra skåpsluckor.  *äntligen*  Under tiden han sätter in dom ska jag ta en tur till Norrtälje. Fönstershoppa lite samt handla lite mat till helgen. Måste egentligen ha en ny sport-BH oxå, de jag har nu har nog gjort sitt sista. Hjälper inge vidare när man står på löpbandet iaf.  =op  Dessutom är det nog dags att införskaffa gymhandskar. Mina stackars händer...Min PT tar kål på dom under träningspassen med hantlar.  ;o)  Våga vägra valkar!

bild från google.se


RSS 2.0