fired up!


Är man lite övertrött o har dålig humor, vilket jag har, så är den här filmen faktiskt ganska rolig!  =op  Kollade på den igår kväll o jag kom på mig själv med att skratta flertalet gånger. En riktig tonårskomedi.  =o)

Annars då? Ska tvätta, sola, handla, städa o fixa för kvällen. Härlig dag.


bild från google

r.i.p. -2009

Snart har nästan hela år 2009 gjort sitt. Vad har tar ni med er till nästa år? Nyårslöften? Jag måste säga att jag höll mina till en viss del från förra året. Jag sa till mig själv att jag behövde lite förändring i mitt liv. Och tycker faktiskt att jag har lyckats ganska bra. Jag har bl.a. flyttat till Karlstad, tagit tjänstledigt från jobbet, börjat plugga, blivit brunett(!)  =op  Jag hoppas att nästa år kan fortsätta lika bra o att jag får ett toppenår helt enkelt! Men något speciellt nyårslöfte har jag nog inte denna gång.

Något som jag har reagerat på under 2009 är alla kändisar som har dött. Det är sorgligt, så många stjärnor som har slocknat. Helt sjukt...


Stephen Gately  -10 oktober 2009.
Mest känd från popgruppen Boyzone.Farrah Fawcett  -25 juni 2009.
Mest känd som en av änglarna från Charlies Änglar.Michael Jackson  -25 juni 2009.
Den största stjärnan av dom alla. Kallad "The King of Pop". Släppte bl.a. albumet Thriller som är världens mest sålda album genom tiderna.Patrick Swayze  -14 september 2009.
Mest känd från filmen Dirty Dancing.Brittany Murphy  -20 december 2009.
Mest känd från filmer som 8 mile, Don't say a word o Clueless.Adam "DJ AM" Goldstein  -28 augusti 2009.
Kändis-DJ som nog är mest känd som Nichole Richies fästman. Var dessutom med i rockbandet Crazy Town.


bilder från google


Visa fler inlägg